Lediga jobb

Vice VD till Älvsbyns Energi AB

Vi söker en Vice VD som vill leda och utveckla bolaget vidare. För mer information kontakta rekryteringskonsult Johan Torgerstad, på 070-941 45 80.

Läs mer och ansök på www.cesab.se senast den 16 juni.

http://www.cesab.se/rekryteringar/vice-vd/

Väl fungerande verksamheter som utvecklas är viktigt för invånarna i Älvsbyns kommun. Vi strävar efter miljöriktig hantering, bra service och så låga priser som möjligt. Vi äger fjärrvärme- och VA-verksamheten (är huvudman) och är 18 anställda med en årsomsättning på 85 MKr.

Älvsbyns Energi AB (ÄEAB) har fyra verksamhetsområden: fjärrvärme med förnyelsebar elproduktion, vatten och avlopp, renhållning med återvinning samt gator och drift järnvägar.

vVD är en ny roll inom Älvsbyn Energi AB som för den med ambition och kunskap kan bli nästa VD.

Läs mer på www.alvsbynsenergi.se/om-oss/

Som ny vVD blir du ansvarig för ledning och utveckling av vatten och avlopp, renhållning med återvinning och gator/vägar. Här ingår även ansvar för att företagets vision, strategi och mål genomförs och att verksamheten drivs på ett affärsmässigt och kundfokuserat sätt. Du ansvarar för långsiktig planering och tillväxt av verksamheten, vilket även innefattar personal- och ekonomiansvar.

Som person är du självgående med ett starkt driv och stor handlings- och genomförandekraft. Du är tydlig i ditt ledarskap med kurage och integritet och med god förmåga att uthålligt driva en egen linje. Allt detta inramat med en prestigelöshet och en utpräglad känsla för service.

Rollen kräver en person som vill och trivs med att jobba med utveckling och samhällsbyggande samt har intresse av att bygga och utveckla goda relationer med kunder, leverantörer och andra samarbetspartners men också att kunna navigera bland de olika aktörerna.

Som person är du självgående med ett starkt driv och genomförandekraft. Du är förändringsbenägen och kan driva utveckling med fokus på såväl tillväxt som på lönsamhet. Du är trygg i ditt ledarskap och har en god social förmåga som entusiasmerar och skapar en positiv atmosfär.

Som vVD ingår du i ledningsgruppen för bolaget och rapporterar direkt till VD. I organisationen blir det 3 direktrapporterande chefer. Placering är vid bolagets huvudkontor i Älvsbyn.